Lägret i Ramundberget började med korta rullskidintervaller med skytte. Vi började med att köra 70/20 intervaller 16 gånger med skytte efter varanan intervall. Blev  framför allt ett väldigt bra skjutmoment med många åkare på vallen samtidigt och hög puls. Därefter följde 10 st 90/30 intervaller längs rullskidbanan bort mot Bruksvallarna.

På eftermiddagen stod styrka och löpning på planen. Vi började med 20 min styrka med fokus på mage/rygg och därefter löpning i 2 h och 10min, bland annat sprang vi upp på Mittåkläppen, 1212 möh. Därefter på fina stigar tillbaka mot Ramundberget. Har aldrig sprungit på dom stigarna, då jag alltid utgått från Bruks när jag varit på läger i dessa trakter. Kan ha varit bland de bästa jag sprungit på. Kanske berodde det på att det troligtvis var Ramundbergets finaste sommardag och att jag mest är van vid steningare stigar. Men riktigt fint var det!

Ytterliggare ett löppass distans väntar nu i eftermiddag. I förmiddagags blev det ett kombpass klassiskt på rullskidbanan.

/ SH

Published with Blogger-droid v2.0.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.