Ett tag sedan senaste uppdatering nu. Det är mycket att stå i, träning och annat fixande.

Har sen senast tränat på med DSA-gänget som var här på läger. Har även gjort tävlingspremiär på Rullskidor. Det gick sådär, hängde med stora klungan fram till spurten. Kunde inte skaffa mig tillräckligt bra position och saknade kraft för att nå ända fram. Blev en 10:e plats 10-15 sekunder från tätt. Lite olikt skidåkning på snö, men ändå kul med höga farter.

Lite mer träning på lättrull kanske det kan gå ännu bättre om man ska testa på någon fler gång. Ställde även upp i det klassiska racet, men då ville inte ryggen samarbeta och krampade. Kanske just därför man blev skidskytt, så man får skejta för mesta 🙂

Kroppen var inte heller helt 100 då och har inte varit sig lik under sommaren. Missade därmed ett tänkt läger. Tråkigt. Formen uteblir och små förkylningar har uppkommit flera gånger. Nu tränar jag på iaf och idag blev det 5 timmars träning (Full hand). Rullskidor 3 timmar på förmiddagen med bland annat Simon Andersson, Robin Norum och Marcus Johansson. På Eftermiddagen sprang jag 2 timmar med stavar på fjället.

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.