Igår nyttjade jag bandet på Vintersportcentrum för ett intervallpass. Alltid bra att köra på band tycker jag och speciellt med alla kameror som finns i labbet. Så man samtidigt kan hålla koll på tekniken.

Körde uppvärmning inklusive ett tröskeldrag. Därefter 5*4 minuter på hög belastning. Skulle köra efter ett upplägg jag körde förra året vid ett intervallpass på bandet. Hade för mig att jag fick slita på det passet trots bra form. Men igår gick det lätt, så jag fick höja belastningen. Trots det blev jag inte speciellt stum eller trött. Vips så var man tydligen i bra form! Skönt det, nu får man slipa på formen fram till första tävlingarna som ligger ca 1,5 vecka bort. Avslutade passet med ytterligare ett tröskeldrag och sedan nedvarvning.

Idag chillar jag med skola på förmiddagen. Läser träningslära 3 nu, på C-nivå. Eftersom man harvar runt i svenska utvecklingslaget är det ju så en satsning mot världstoppen rekommenderas att bedrivas. Undrar om Fourcade kör samma upplägg?

Nu blir det skytteträning. Ska kolla om ögonlappen jag gjorde igår blir succé eller flopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.