Lägret i Ramundberget är nu över och det var riktigt bra! Bra träning och bra väder hela veckan. Efter racet körde vi även ett fint/hårt skidgångspass i Ramundbergets backar. Planen för passet var att köra 3*4 min sedan två set med 15/15 intervaller i 10 minuter, alltså totalt 32min. Efter dessa körde några av oss 2st 4min intervaller till som bonus.

Ytterliggare några distanspass på rullskidor har det också blivit och bland annat en löpsväng upp på Mittåkläppen igen. Igår körde vi ett stakpass med 60min A2/A3 tid. 2*15min + 6*5min var upplägget. Dessutom har vi också tränat mycket skytte, där börjar även det liggande skytte bli stabilare för mig. Vilket såklart är bra.

Nu väntar minst 1 träningvecka i Idre innan det är dags för rullskidskytte-SM i Torsby och nästa läger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.