Nu äntligen verkar snön vara på väg. Den är väldigt välbehövlig då vi hittils bara tränat och tävlat på konstsnöslingor. Både här i Östersund, Norge och i Idre. Hemma i Idre har dem sen i slutet av November även öppnat utförsbackarna. 
Så nu när snön har kommit, så ökar ju såklart suget att åka skidor och åka på skidresor. Är man sugen på en skidresa kan jag rekommendera en sida som heter u äntligen verkar snön vara på väg. Den är väldigt välbehövlig då vi hittils bara tränat och tävlat på konstsnöslingor. Både här i Östersund, Norge och i Idre. Hemma i Idre har dem sen i slutet av November även öppnat utförsbackarna. Så nu när snön har kommit, så ökar ju såklart suget att åka skidor och åka på skidresor. Är man sugen på en skidresa kan jag rekommendera en sida som heter www.alltomskidresor.se. Där kan man få uppdatering från världens alla skidorter. Du får bland annat veta snödjupet, vilka backar som är öppna och vad skidorten har att erbjuda utöver skidåkningen.  Man kan även jämföra och hitta resan som passar just sina egna önskemål. Väldigt bra. Jag själv ser fram emot att åka ner till Italien nästa vecka och tävla. Det ser ut som snöläget är bra, så det blir fint. Där kan man få uppdatering från världens alla skidorter. Du får bland annat veta snödjupet, vilka backar som är öppna och vad skidorten har att erbjuda utöver skidåkningen.  
Man kan även jämföra och hitta resan som passar just sina egna önskemål. Väldigt bra. Jag själv ser fram emot att åka ner till Italien nästa vecka och tävla. Det ser ut som snöläget är bra, så det blir fint. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.