Bra träningsdag och start på veckan. Började med att köra ett testrace på rullskidbanan på Idre Fjäll. 3 varv med 2 skjutningar. Skytteresultat 1-1. Kroppen kändes en aning seg och rejäl blåst(motvind) gjorde sitt, så tiden blev ingen höjdare skulle jag tro. Men nu är en tid satt, så jag har något att jämföra med under resten av sommaren. Körde därefter 10min A3 till med 4 skjutningar. Skyttet fungerade ok, trots all vind.  Fick ihop ungefär 40min intervalltid, då racet tog strax under halvtimmen.

Efteråt drog jag direkt till gymmet för att köra igenom programet för att få ordning på ryggen. Ryggen känns som att den börjar bli bättre, men däremot verkar min vad helt “off”. Löpning är otänkbart nu. Nästan så att det tar emot att åka rullskidor. Befarade först träningsverk från löpningen på bana förra måndagen. Men tycker det borde ge med sig snart. Men man har väl åkt på “gubbvad” eller nått… 😉 skämt åsido, hoppas inte det. Men symptom verkar vara något åt det hållet.

Avrundade dagen sedan med ett rullskidpass klassiskt/överkropp på 2h. Stakade uppför Idreberget bland annat. Nu tar jag igen mig genom att se på fotbolls-VM. Perfekt kvällsunderhållning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.