Idag tog jag en tillbakablick i träningsdagboken och såg att det var 17 dagar sen jag hade vilodag. Dock har jag bara tränat ett pass vissa dagar och ibland har jag vilat på eftermiddagen och sedan på förmiddagen dagen efter och därmed nästan fått ett dygns vila.


Igår blev det två lugnare distanspass. Löpning och kanot. Idag blev det en full hand, alltså 5 timmars träning.  På morgon körde jag, Jesper och brorsan ett fint 3-timmarspass. Vi cyklade upp till Nipfjället (13km) och sedan sprang vi ett varv runt Nipfjället (15.5km) innan vi rullade hemåt igen. På eftermiddagen blev det ett rent stakpass på 2.10. Bra träningsdag.


Nu tar jag två lite lugnare dagar varav en vilodag. Får se om det blir imorgon eller på Torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *