Veckan efter SM har vart seg. Kroppen har vart riktigt seg och har inte kännt mig pigg. Men i veckan trots nästan ingen träning anmälde jag mig till Jämtkraftloppets korta variant över 21km. Igår kände jag mig piggare och stod idag på startlinjen igen. Tillsammans med Anders Jonsson, Kalle Westberg och en hel del rätt snabba juniorer.

Loppet gick bra och gick bitvis väldigt lungt. Efter halva loppet blev det en klunga med 4 st åkare. Jag en av dem. Loppet avgjordes i den enda backen på loppets andra halva. Därifrån blev det hårdkörning med ca 2km kvar. Efter krönet fick Jonsson en lucka ner till mig och jag fick en lucka ner till Westberg och Lageson på tredje och fjärde plats. Dessa platser höll vi ända in till mål. 8 sekunder upp till Jonsson blev det. Är rätt nöjd med loppet, pallen hade jag räknat med. Klassiska åkningen fungerar bättre än på väldigt länge, trots att jag tränat lite klassiskt jämfört med skate. Så det är skoj.

Resultat här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *