Idag blev det till en början en ganska lång dag på universitetet. Man är ju lite ovan att vara i en lektionssal.

Efter skolan bjöd Östersund på regn,blixtar och dunder. När det väl hade slutat tog jag och K-J Westberg sällskap till Hofvallen för att springa på bana. Vi körde på detta upplägg:

20min Uppvärmining

2*400 meter

3000 meter, Coopertest.

3*1000 meter

Tiderna var okej idag trots blöt bana. Dock visade GPS-klockan att vi sprang 3090 meter på Coopertestet. Sluttiden blev 9.35, men enligt GPS-klockan passerade jag 3000 meter på 9.21…Man vill ju tro på klockan i det här fallet. Men 3000 meter är alltid 3000 meter på Hofavllen. K-J lyckades slå mig med 6 sekunder kan jag ju tillägga också…

Bra pass idag och efteråt var man ju värd en Gainomax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *