Gårdagen blev en succé i skogen med Brorsan. Han var för en gångs skull imponerad av mitt skytte 🙂

Vi var ute närmare 5 timmar igår och skidade runt. Idag blev det högre tempo i form av intervaller. Jag körde följande intervaller: 8-8-3-3-4-4min. Det var kärvt och kallt idag. Med bössan på ryggen och mask för kylan så gick de första intervallerna segt. På tredje intervallen drog jag av masken. Fick ju inge syre. På femte och sjätte intervallen lämna jag av geväret. Då kändes kroppen lätt och rapp igen. Så skillnaden mellan första och sista intervallen var som natt och dag.

På eftermiddagen blev det 1,45 timmar klassiskt. Till en början av pannlampssken runt milen. Halvvägs var batteriet i lampan slut, hade tydligen inte laddat den. Så jag fick nöja mig med månskenet. Men det var fint det också! Sedan hann jag även med två varv runt miljöspåret. Kroppen kändes bra, så jag tryckte på rätt bra på passet. Det blev min egenkomponerade fart: A1 med tryck. Hade 40min i A2 zonen och hade 173 i maxpuls. Kanske mycket på ett A1-pass, men det märkte jag först efteråt.

Ikväll har jag för tredje kvällen i rad avnjutit lite god mat med familj och släkt. Idag stod morsan för kockandet. Gött de. Hon kan hon! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *