Nu har det varit dålig uppföljning här ett tag! Har inga bortförklaringar. Men på uppmaning av min konkurrent i spåren, min träningskompis, min polare, bloggkungen och glidaren Star- Simme så kommer nu ett inlägg.

Idag har det varit en riktig Kanon-dag, framför allt träningsmässigt. På förmiddagen körde jag ett pass med löpintervaller. Det första på ett bra tag, efter lite småskador. Körde först 3km och sedan 4*1kilometer. Detta gjorde pass körde jag på en kuperad grusväg och jag ska till och med bjuda på lite tider idag. 3 kilometarn gick på 10.24. Den var tänkt som en tröskelintervall, men det blev så att jag tryckte på lite på slutet av intervallen. Sedan körde jag 4st * 1km på tiderna 3.21 – 3.17 – 3.17 -3-15. Så det var ett gött pass och det kändes bra i löpningen trots att det blivit lite löpning på slutet.

Andra passet drog jag ut på lite grann och stack inte ut förrän halv åtta. Men vad gjorde det, det var fortfarande 20 grader varmt och solen sken! Är sommaren här nu!? Hoppas! Det blev ett riktigt fint pass med kvällsol och intervall. Körde 1*40 min i A3 fart uppför Idre Fjäll och mot Nipfjället. Kroppen kändes hur bra som helst och jag var knappt trött när jag skulle rulla hem, så man var lite småsugen på en till intervall. Men det fick räcka för dagen, en ny träningsdag kommer imorn!

Hur som helst är kvällsträning underskattat! Den kväll var magisk. Ett av mina bästa pass någonsin faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *