I veckan har jag fått med mig några fina fartpass och sparring i träningen. En av fördelarna i Östersund är ju att så många skidskyttar och skidåkare bor i stan. Jag har kunnat träna med sparringkompisar hela veckan, vilket är bra och roligare.

Direkt efter maxtestet i tisdag kördes ett pass med 45 minuters-drag A3 löpning med stavar och skytte tillsammans med Daniel Gustavsson.

Därefter vila i onsdag och tenta i 12 (!) timmar.

I Torsdag körde jag 2 distanspass 2h 45min skate på förmiddagen och skytte med Danne igen. 2 timmar löpning med KJ Westberg på eftermiddagen.

Under Fredagen körde jag igen ett pass med Danne i slalombacken på Frösön. Skidgång,  4-minuters intervaller och 15/15 sekunders intervaller. Som alltid bra pass för hjärta & lungor att springa uppför backar. Styrka och Rullskidor på eftermiddagen.

Igår körde jag A3/Intervall igen på förmiddagen. Ett långt intervalldrag skate på banan. Körde 60 minuter hård med skytte. Därefter distans rullskidor klassiskt på eftermiddagen. Igår hade jag Victor Olsson och KJ med mig.

Idag en lugn dag. Men ska göra ett skyttepass och besöka gymmet.

/SH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *