Idre visade sig från sin bästa sida och bjöd på strålande sol och 20 grader varmt hela veckan. Under veckan hade vi många bra pass. Bland annat ett långpass på 4,5 timme med löpning över myrar och fjäll. Sedan körde vi även ett träningrace, skidgångsintervaller, mycket skytte och avslutade lägret med att vara med på invigningen av rullskidbanan!

Nu är jag åter på plats i Östersund efter en avstickare till Edsåsdalen där vi på skidskytteuniversitetet höll i ett event.

Idag har det varit en bra träningsdag. Dock bjuder Östersund på spöregn och sol till skillnad mot Idre. Veckan kickades igång med relativt hårda intervaller i Vallsundet. En backe som tar ca 9 minuter. Det var skid och skidskytteuniversitetet som skulle köra. Det såg länge ut som jag var ensam kille att köra, men så dök Södergren och Fredriksson upp, två legender inom svensk skidsport. Så det blev ett bra pass, med bra rygg för både mig och dem 😉 På eftermiddagen körde jag och klubbkamraten tillika mästerskytten från Lima Tobias Arwidson ett pass löpning på över 2 timmar!

Published with Blogger-droid v2.0.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *