Nu beger jag mig till Östersund igen. Vistelsen hemma har varit bra och det har varit bra skidspår och förhållanden hela veckan. Det är inte på så många ställen i Sverige som verkar ha tillräckliga snömängder just nu, men Idre Fjäll har. Dessutom har dem steppat upp ett snäpp vad gäller underhåll av skidspåren. Så det är riktigt bra och alla skidspår har varit åkbara!

Förutom jag, Henrik och Jesper som ofta åker på Idre Fjäll har jag sett ett flera  vassa skidåkare som också laddat på Idre Fjäll under Jul. Bland annat har Sara Lindborg laddat här för Tour de ski, Jimmie Johnsson för långloppsvärlscupen, Anna-Karin Strömstedt, Hollänska skidskytte-landslaget för Världscup.

Världscup som jag själv även har laddat för nu under jul. Jag har tränat på en del under jul då det är lite uppehåll mellan två längre tävlingsperioder. Men samtidigt vill man ju komma i bra form till VC, så man får avväga lite hur hårt man kan gå på. Känslan i kroppen har varit lite upp och ner. Bra vissa dar och sämre andra dagar. Men formen är uppåtgående. Skyttet känns stabilt i ligg och bättre i stå än hur det fungerade i Italien.

Det ska bli väldigt spännande att få testa på världscupen nu och jag hoppas få med mig ett bra resultat. Dessutom hoppas jag få med mig lite nya erfarenheter för att kunna bli en ännu bättre skidskytt och fortsätta tävla i dessa sammanhang.

Avslutar med att önska ett Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *