Skidor åks för fullt här i Idre och tävlingssäsongen närmar sig. Något annat som närmar sig är julen. Då är julklappar något som ska fixas och julklappar är alltid svårt. Man vill ju oftast ge något som har mer betydelse med än bara det ekonomiska värdet. Ett tips är då en Canvastavla, då man kan välja ut sin favoritbild och få den tryckt på en canvasduk för att sedan ha på väggen i hemmet. Då har man möjligheter att välja en egen bild, från exempelvis ett speciellt tillfälle eller på ett favorit minne.
 
För att få ytterligare inspiration kan man gå in på fotopåcanvas.se och dessutom få tips hur man ska gå tillväga för att få en lyckad canvastavla. Exempelvis kan man testa att bilden har den kvalité som krävs för ett bra resultat.
 
Om jag själv ska framkalla en Canvastavla så skulle jag välja en bild från ett tillfälle då jag trivs extra bra eller ger mig motivation. Kanske en bild tillsammans med vänner eller familj. Eller från ett tillfälle då jag gör något jag älskar, vilket kan vara att åka skidor på ett fjäll. Gärna utför, gärna i solsken och gärna i puder snö.
 
Så mitt hetaste julklappstips är en canvastavla. Samt att vintern och julen blir fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *