Dåligt väder har gjort att träningen har bredrivits inomhus nån dag nu. I Söndags körde jag och Henrik ett stakpass på hans Skierg. Väldigt kul faktiskt och bra träning. Vi körde 6*3min och jag var rejält trött efter dessa intervaller. Det blir ju så att man jagar rekord när man kör på sådana maskiner och man vill hinna staka längre än man gjorde förra gången.
Idag blev det ytterliggare ett pass inomhus, då det regnat hela dagen! Jag sprang intervaller på löbandet. 70/20 *10st. Även idag fick jag upp pulsen bra. Ända till 197 i max under sista intervallen. Det var bra eftersom jag inte kommit upp in nån hög puls på skidorna den senaste tiden. Har runt 200-205 i max. Efteråt körde jag lite styrka. Det 4:e styrkepasset den senaste veckan. Så man är lite mör i kroppen efter styrkan, stakmaskinen och att ha dragit igång löpningen!
Har för övrigt blivit sugen på att springa Lidingöloppet i höst. Dels för att hålla igång löpträningen på ett bra sätt under sommaren.och för att det blir roligare och mer motiverande genom att ha ett mål!

Så målet är att kunna springa under 2 timmar i höst om jag nu står där på startlinjen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *