Träningsdagen började att jag drog till gymmet strax innan 8.00. Styrketester iform av G3 (dips, brutalbänk, chins) gällde. Totalt blev det 91 reps för mig. Inte nöjd med det, borde klara 100. Ränkar man samman mina rekord blir det en bit över 100, men har inte lyckats med det vid samma tillfälle. Inte idag heller alltså. Idag blev vilan lite för kort då jag sedan skulle iväg och springa intervaller på banan. Men resultaten blev:

Dips: 57 st. – Bra! (2st från pers)
Brutalbänk 22 st. – ej godkänt (pers 29)
Chins 12 st – Dåligt. Kort vila och vek ner mig då jag insåg att det inte skulle räcka till att nå 100… (18 pers).

Sedan började fm-passet på riktigt. Vi körde 10 minuters intervaller på bana. Varanan minut tröskelfart och varanan minut max. Jag körde 3 st * 10 min. Avslutade sedan med 2 st* 10 min racern för att få ihop ett rejält intervallpass. Anledningen till detta är att en hälsena krånglat nu i början av barmarkssäongen. 

Efter dusch, lunch möte, telefonsamtal och ett och annat ärende mellan 11.30 – 15.00 hann jag bara hem och vända i dörren innan jag drog till skjutvallen och körde ett skyttepass. Direkt efter det ett rullskidpass klassiskt på banan i 1,45h. Där var träningsdagen slut, men efter en middag och knappa halvtimmen inomhus så drog jag och KJ Westberg till tennisplanen för match tredje dagen i rad. Det blev en lång batalj och jag kunde fortfarande titulera mig obesegrade efter nästan 2,5h spel ;).

Så det blev en heldag med idrott (6 idrotter utomhus i 9h) och rörelse. Så det kommer nog vara lätt att somna ikväll.

/ SH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *