Att det ska vara så svårt att göra ett bra skidskyttelopp. I Sprinten igår sköt jag bort mig i det liggande skyttet. Detta med 3 bomm. Jag kunde samla ihop fokus och skjuta fullt i det stående skyttet. Något bra med dagens race iaf. Kroppen var inte speciellt pigg, trots att jag trodde att den skulle vara det. Då det kändes bra på uppvärmningen. Men det blev slitsamt, speciellt på sista varvet. Placeringen blev 57:a av 124 st startande. På övre halvan, men inget resultat jag är speciellt nöjd med. Hel#ve*e jä*l# s#it var känslan efter de 3 bommarna i ligg och loppet. Bra med noll i stå, men jag är inte där jag vill vara. H#elv*t*! Nu blir det fan träning som f*n undet jul och nyår så man kan leverera lite resultat.

I övrigt väldigt nice väder och vistelse i Obertilliach. Man borde spendera mer tid här nere. Extermt fint och vädret idag kunde jämföras med en solig Aprildag hemma i Sverige.

Närmast väntar en fortsatt hemresa till Östersund, därefter vidare till Idre för Julfirande samt träning på hemmaplan i snösäkra Idre Fjäll! Har sett några bilder därifrån och det verkar vara väldigt bra förhållanden!

Hörs vidare, nu måste jag f#n träna och njuta av livet 🙂

/SH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *