Denna vecka har gått extremt fort och det är redan fredag. Har under veckan tränat några fina pass med Militärlandslaget som har varit här. Bland annat var jag, Henrik och Simon Andersson ute på ett fint löppass på fjället. Ett annat bra pass var när vi körde skejtintervaller 4*10min upp mot Nipfjället.

Jobbat har jag också hunnit med, jobbade två st 11-timmarspass i början av veckan, vilka även var mina sista för den här sommarsäsongen!

Igår var en trevlig dag, den började med löpintervaller med Henrik uppför Gammelsäternbacken med avslutande strech och fika på Henriks nybyggda altan 😉 Efter lite lunch åkte jag upp på Idre Fjäll och blev utmanad på minigolf av Simme och det resulterade med ett banrekord från min sida, 34 slag! Skönt-T!

Körde sedan ett intervallpass till, den här gången på rullskidor. Kvällen avslutades sedan med en riktig golfrunda på Idrefjällen GK, jag verkar ha hittat golfformen i alla fall då jag gick runt på 38(37) slag i mörkret.

Idag blir det ett lugnare pass för att sedan ladda inför Vasastafetten imorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *