Det är full fart. I torsdags körde jag ett pass stakintervaller 6*6* och styrka samt jobb. Igår blev det ett A1/A2 pass rullskidor skate på 2h varav 30min benskate och impulser. På eftermiddan körde jag löpning, ett skyttepass och ett styrkepass. Därefter jobb.
Idag är jag ledig och har kört löpintervaller. Körde stegintervaller 1-2-3-4-5-4-3-2-1min. Ganska roliga och jobbiga intervaller! I eftermiddan blir det rullskidor A1.
Passdata från löpningen:
Tid: 1:10
Medelpuls hela passet: 149 bpm
Maxpuls: 191bpm (mitt max ca 200bpm)
Sträcka: 13.91 km
Nyligen läste jag om att ännu en skidlegendar har gått ur tiden. Nyligen Mora-Nisse och nu Sixten Jernberg. Dessa är riktiga legender och skidkungar. Jag tror det är svårt att föreställa sig hur starka dem var och hur mycket dem har slitit i sina dar. 12 timmar arbete och träning om dan. Nästan varje dag året runt, det tror jag inte många hade klarat idag.
“På läger kunde jag vila upp mig” har Sixten sagt. Det säger lite om hur dom hade det.
Jag imponeras verkligen av deras prestationer! Riktiga krigare. Blir man ens hälften så stark som dem så blir man oslagbar.
Här kan man läsa och kolla på några klipp om Jernberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *