Idag blev det som planerat ett längre pass löpning på förmiddagen. Det blev jag, Henrik Alm och Marathon-löparen Anders Soovik som sprang. Jesper fick lämna återbud pga av förkylning.

Det var dimmigt och regnigt till en början. Men vi sprang ändå en sväng på Fjället. Först milen baklänges på Idre Fjäll sedan upp mot Städjan och efter det hemåt via Nipfjället. Passet slutade på 2:20h och solen tittade nästan fram mot slutet. Bra pass och bra med löpning nu när Lidingöloppet faktiskt börjar närma sig.
Jag tror man behöver ha flera längre löppass kombinerat med intervaller för att lyckas på ett så pass långt lopp. Apropå det, så fick jag igår veta att jag får vara en del av Gainomax Team inför Lidingöloppet! Det blir riktigt kul! Nu är det bara att träna på, återhämtningen kommer ju sköta sig själv! 😉
3000meter Falun


Självklart blev det träning på eftermiddagen också! Först ett skyttepass, sedan ett pass på gymmet. Körde några explosivare övningar. Bland annat frivändningar, benpress och bänkpress. Samt komplexövningar och sedan mycket bål och mage. Plankan fick såklart avsluta träningsdagen. Bålen är viktig att vara stark i!
/ S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *