Är nu åter i sommarens vardagsrutiner här i Idre med ganska mycket träning och ibland lite jobb. Har i början av veckan tränat på en del med bland annat ett hårt rullskidpass på nya rullskidbanan. Då kändes det av att man nyligen varit på läger och benen var lite sega. Har även kört ett längre distanspass klassiskt, skytte, löpning, styrka och igår blev det ett cykelpass med Jesper och Simon A.

Idag är det vila för att hämta in den senaste tidens träning. Mer träning följer sedan till helgen. Därefter är planen att köra en vecka med mindre timmar och mer kvalité med bland annat rullskidskyttetävlingarna i Torsby och sedan är det dags för läger.

Hittade 2 motiverande bilder. Första mellantiden vid SM säger inte så mycket om slutresultatet, men att vara med på listan bland dessa storåkare inspirerar. Är ju trots allt nöjd med slutresultaten från SM-veckan i Falun förra året.

Starten Lidingöloppet 2012. Optimistisk öppning, som resulterarde i stumma ben sista milen. I efterhand en rolig utmaning och upplevelse. Troligtvis inget Lidingö iår med måste ju tillbaka någon gång och slå min tid. (och även Simon Anderssons tid)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *