Hej,

Närmast väntar Sverige-cup i Boden för mig. Sprint, jaktstart & distans på programmet där. I träningsväg kördes ett hårt pass med en del mjölksyra igår. 1,5km x 8 med skytte.

Gårdagens pulsfil.
Gårdagens pulsfil.

På eftermiddagen åkte jag 1,5 timme klassiskt med KJ-Westberg. KJ som följde upp den mäktiga prestationen från Bruksvallarna genom att vinna Fristilssprinten i Sverigecupen på Idre Fjäll. Håller med Jesper, att det är synd att må inte får se honom i Davos.

2015-12-07 20.11.53

 

Åkte passet på Rossignols nya R-skin. Funkade helt okej trots isigt före. Gissar att det är ännu bättre grepp i lite mer normala fören. En vanlig skida är ju mer optimalt, men R-skin med stighud är ju rätt nice då man slipper valla bort sig, kladda med klister och fastna med klister i skyttemattan de gånger man kombar med klassiska skidor. Fördel är ju också att kunna använda dessa på i samband med tävling då man är på resande fot. Smidig och duger gott å väl för återhämtningspassen.

 

Sådärja, nu fick man in en hel del marknadsföring för Rossignol.

Idag blev det ett distanspass samt skytte på Swedish Biathlon Arena och idag släpptes även detta pressmeddelande. Så lyssna imorgon när Skidskyttepodden gästas av Björn Ferry. Han avslöjar det ena och de andra som bland annat Expressen snappat upp.

Hade fint!

/Simon

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *