Som rubriken avslöjar har jag kört intervaller upp till Nipfjället idag. Tredje gången inom en vecka jag åkte upp dit. Det är en mycket fin intervallbacke som tar ca  40-45 om man startar i byn. Kanske är det Sveriges bästa intervallbacke!? Utan att behöva åka ner speciellt mycket mellan intervallerna hann jag köra 8*6min innan jag nådde fjällets fot. Fint och bra pass. På eftermiddagen körde jag ett distanspass stakning med 3 starka grabbar. Enbart stakning för mig, då jag de senaste dagarna har haft konstigt ont i smalbenet och efter förmiddagspasset kändes det som smalbenet skulle gå av. Misstänker benhinneinflammation eller stessfraktur, men hoppas det är en mildare skada och att lite vila ska låta smalbenet återhämta sig.

/SH

Published with Blogger-droid v2.0.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *