Just nu känns det som att jag har tusen saker som står på agendan! Men det är gött!

Det är så det ska vara, jag har hellre tusen saker att välja mellan än att inte ha något att välja mellan och ingenting att göra.

Men det är egentligen inga större måsten, de tusen sakerna på agendan är saker jag vill göra och saker jag gör för att jag tycker det är rolig. Saker som att träna, springa, skjuta, åka rullskidor, gymma, cykla , vara på läger och saker som att spela fotboll, golfa, hänga med polare,jobba, fiska, resa, bestiga toppar, äventyra, bada, sola, tälta…. ja listan kan göras lång.

Dessutom har jag massa ideér och några projekt som jag vill genomföra. Det är svårt att hinna med allt på en dag eller vecka, eller till och med på en hel sommar. Så det gäller ju att utnyttja dagarna till max!

Men såklart finns det också saker inte är lika roliga, men nödvändiga i en fungerande vardag som också ska hinnas med. Som kanske laga mat, städa, tvätta, plugga och för sånna som mig, fixa lägenhet, hitta något intressant att läsa till hösten, planera mm.

Men jag gör även det för att jag vill och inte måste.

Detta är bara småbekymmer i en stor värld och alltför ofta glömmer man hur bra man har det! Man måste bara komma ihåg att njuta och ta vara på varje dag och tillfälle. Det går att se positivt på allt!

Sedan tycker jag det är för många som använder ordet måste för mycket. Byt ut det mot vill istället.

Jag måste träna, för jag måste bli bättre.
Jag måste må bra.

Jag vill träna, för jag vill bli bättre!
Jag vill må bra!

Jag tycker det är stor skillnad på orden. Att använda jag vill istället för jag måste klingar i mina öron mycket mer positivt!

Apropå det så har jag hunnit med mycket positivt under det “blogguppehåll” som varit. Men jag försöker hinna med så mycket som möljigt. Träna, jobba, spela golf, spela fotboll och även mycket andra har jag hunnit med. Ett läger har jag också varit på. Nämligen i Sognefjell. Vi hade jäkligt tur med vädret, så det var riktigt nice läger!

Bild från Sognefjell tidigare i sommar.

Nu blev det ett litet annorlunda inlägg jämfört med hur det brukar se ut.

Men jag vill bara säga som rubriken lyder: Life is for Living!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *