Den vecka blir lite lugnare vad gäller träning. Då siktet ligger på att vara hyfsat fräsch på lördag. Förra veckan avsluatde jag med att köra ett lungt A1 pass med mästerskytten Tobias Arwidson som vinner rangetime varje gång han kör i världscupen. Då hade jag väldigt ont i höften och vaderna sen lördagens hårda löppass. Det var knappt att jag kunde stöjda på höften efter löppasset och det kändes inte alls bra.

Nu i veckan har jag kört med allt möjligt för att få bort värken/stelheten i vader och höft. Rehabtejp, kompressionstrumpor och djävulsbalsam tar jag till hjälp. Det känns bättre och bättre, så det är bra. Träningsmässigt igår körde jag endast kort träning i form av att jag var med och genomförde en uppvärmingstudie med mittuniversitetet. Idag har jag kört styrka med mycket stretch. 😉

Imorgon blir det ett pass A1 komb + ett rent skyttepass. 

3 thoughts on “Lugn vecka…”

 1. I Lördags 1.55
  I Söndags 2.30
  I Måndags 2.25
  I Tisdags 2:20
  Idag 2.10

  På lördag under 2.00 , hoppas jag!

  Ska du Springa Simme??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *