Det är mycket nu. Förutom träning som ska genomföras så är det ytterligare en massa saker som skall göras.

Men till att börja med körde vi skidskyttar Coopertest imorse. Hade lagt upp ett tidsschema för 9.15. Provade en ny taktik att öppna lungt istället för hårt som jag brukar, men både taktiken och tiden sket sig. Inte värst nöjd, men har inte heller sprungit så många pass än. Man kanske kan göra en bättre tid i höst. Men först över mållinjen kom jag iaf, vilket var något och spöade grabbarna i A-laget. 😉

Sedan rörelsescreening efter lunch och däremellan flera samtal i telefon. Men antingen inga svar eller dåliga svar. Försökte nå både Polis då jag har ett ny pipa på G och försäkringsbolag för att kunna få hjälp med en “rygg med hugg”. Efter två besök hos polisen har jag fortfarande inte fått någon klarhet i ärendet…

Hem och vände i dörren för att sedan dra iväg på skjutpass och Rullskidor. Väl hemma har jag tagit tag i ytterligare ärenden på min långa lista, men svårt att slutföra då det ofta är beroende av andra parter. Pluggat har jag också gjort för imorgon har jag 2 (!) tentor. Dessutom håller jag på att flytta ut, vilket tar tid. Så just nu är det fullt upp, tycker jag själv iaf. Men kan tänka mig att det finns många som hinner med ännu mer, eller försöker hinna med ännu mer.

Det är bra att ha många bollar i luften. Då händer det alltid något vilket är kul. Men det får aldrig bli för stressigt. För då kan jag tycka att allt fixande inte är någoting värt. För man fixar för att “ha det bra” i framtiden. Men mår man bra i nuet om man är stressad? Ställ er frågan. Jag tror inte det. Så tänk på det. Lev i Nuet. Det är mitt budskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *