3 ord i rubriken idag. Nu i OS-tider följer jag såklart OS varje dag och tycker der är enormt spännande. Man imponeras av alla prestationer och idrottare. Man blir ju sjukt motiverad att en dag delta på ett OS.

I helgen var det Sverige cup i Sundsvall. Jag blev 2:a första dagen, knappt slagen och var besviken över glidet på skidorna. Men det var inget jämfört med andra dagen. Då hade jag katastrofskidor och fick dessutom ont i ryggen. Det blev säsongens sämsta lopp, om det nu ens kan räknas som ett lopp. Tänkte bryta, men tog mig i mål trots allt. Väldigt tråkigt lopp när det blir så, men så kan det vara ibland. Då är det bara att vända och komma tillbaka ännu starkare till nästa lopp. Vilket är exakt vad jag tänker göra. Speciellt till de avslutande tävlingarna som är i slutet av Mars med bland annat militär-VM och SM. Så det är en hyfsat lång period med träning och förberedelser innan dess.

Garanichev, sista ordet i rubriken. En rysk skidskytt som åkt bra under OS. Idag blev han femma i masstarten, i torsdags tog han Brons i distanstävlingen men i Oberhof fick han stryk av en världscupdebutant från Sverige. Man kan se det på olika sätt, men kan han stå på en OS-pall, så finns möjligheter för en annan att också göra det…

Bild från IBU-cup i Ridnaun.
Hoppas på mer snö i Östersund och toppturer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *