Igår flyttade jag till Östersund.

Jag flyttar först och främst till Östersund för att träningens skull. Östersund har fina träningsmöjligheter för både längdskidåkning och skidskytte. Framför allt skidskytte. Idre har också grymma träningsmöjligheter. Fina rullskidbackar, löpning i fjällterräng och en fin skidstadio med förhoppningsvis tidig snö. Sparring har jag också i form av Henrik och ibland Jesper. Men det jag saknar är framför allt sparring i skidskytte-momenten och i Östersund har jag också möjlighet att ta hjälp av tränare för att utveckla mitt skytte. Skytte finns det mycket att förbättra, men samtidigt finns det stor utvecklingspotential.

Annars har ju Idre allt, i alla fall om man gillar träning. Jag trivs bra i Idre och man trivs sällan så bra som man gör när man ska flytta. Men Idre kommer ju stå kvar och ska man satsa så ska man göra det nu! Och göra det bra. I Östersund hoppas kunna bli en bättre skidåkare.

När jag är i Östersund ska jag passa på att göra lite mer nytta. Så jag tänkte läsa Idrottsvetenskap på Universitetet. Det blir bra.

Idag har jag varit ute och testat löpterrängen. Det blev distans i 2:20h och det var blött…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *