Lägret i Ramsau är nu slut. Det blev ett riktigt King-läger. Bra träning, grym miljö och sköna träningskamrater. Genom åren har jag varit på många bra och roliga läger, och detta är helt klart ett av dem. Kanske till och med det bästa!

Lägret har bjudit på många fina och givande pass. Sammanlagt blev det 7 skidpass på glaciären, resten rullskidpass och löpning i den fina alpterrängen. Även en del styrkepass har vi fått med. Bland annat körde vi ett hårt intervallpass på rullskidor som innehöll 2st set med 6-4-2minuters intervall. Ett annat bra pass var det sista då vi kombinerade löpning, styrka, spänst, snabbhet och fotboll. Ett annorlunda, men bra och roligt pass!

Under tiden på lägret har det varit ganska blandad väder, med både regn och solsken. Vissa dagar var helt grymma vädermässigt och bättre soldagar än på hela sommaren hemma i Idre. Säkert 25 grader varmt på dagarna.

Efter 10 dagar borta kan man längta hem ibland. Men den här gången längtade man inte hem det minsta. Jag skulle kunnat stanna kvar där hela hösten, för det är en riktigt skön miljö. Men Sverige duger det också…

Sammanfattningsvis så var lägret kanon. Ledarna ska ha mycket cred, för dem skötte allting kanon och var inspirerade. Med bland annat lite nya inslag i träningen. En annan stor bidragande orsak till att lägret blev så bra, beror det grymma gänget som var med. Vi hade riktigt roligt både på träningen och vid sidan av träningen!

Nu närmast väntar nån dag med vila och i slutet av helgen drar jag upp till Östersund igen. Väl där lär man väl ta tag i skolan, men framför allt fortsätta träna på rejält innan det snart är dags för att släppa upp träningen och börja tävla.

Published with Blogger-droid v2.0.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *