08:00 på Måndag morgon drog vi från Kontiolahti och 19:00 på Tisdag var jag åter hemma i Idre. Efter två dagar i minibuss, båt och bil var man lite småless på att resa. Men jag hann inte vara hemma många timmar innan det åter var dag. 06:30 på Torsdag morgon satt jag åter i en minibuss och en heldag i denna väntade. Swe-cup i Piteå stod på programmet.

Distans på lördag och sprint på söndag. Distansen gick hyfsat till sista skjutning, då lyckades jag med konststycket att göra en “crossfire”, skjuta på fel tavla! 5 tilläggsminuter inkasserades….suck! Blev tillslut 4:a i ett ganska magert startfält.

Södagens lopp slutade bättre, det slutade med en 1:a plats! Gött! sköt 1-2, men åkningen var kanske inte den bästa, men det räckte 🙂 3 heldagar i minibuss, lite träning och bara tävling tar väl ut sin rätt.. Men en seger är alltid en seger.

Nu blir jag hemma i Idre några dagar. Tänkte vila och träna lite då 😉 Inga tävlingar till helgen. Hoppas på att få spela lite hockey innan vårsolen smälter isen. För övrigt är det en skön period nu när vår-vintern har infunnit sig. Synd nog missade man hela Vasaloppsveckan, den brukar vara kul. Blev lite sugen på att åka vasan nästa år faktiskt! Men då lär man stakträna lite först! Det tänkte jag göra nu i vårsolen!

Tja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *