Nu i veckan har det blivit klart med ett samarbete med Restaurang T&K här i Östersund. Jag har nöjet att få ta del av deras grymma och välsmakande lunchbuffé.

Detta är ju såklart guld värt för mig. Alla vet ju kosten är en viktigt faktor för att bli starkare och få ut allt av träningen. Det hjälper Restaurang T&K mig med och deras hjälp hoppas jag kunna ta ytterliggare kliv mot mina mål!

Förutom att servera grymt god och näringsrik mat, så har dem en väldigt fräsch och fin restaurang. Men framför allt har dem en mycket trevlig personal. Så självklart rekommenderar jag ett besök hos T&K när ni är sugen på lunch i Östersund. Ni blir inte besvikna, restaurangen hittar ni på Storgatan.
 
“Med mat i focus vill vi främja näringslivet i Jämtland. Vi serverar näringsnyttig, närproducerad mat och visar upp det fantastiska råvaror som utgör Jämtland i synnerhet och Norrland i stort.”
“Att minimera E-medel i vad vi serverar, då nyttig mat smakar bättre, mår bättre och ger mer. Naturlig mat bör vara en allmän rättighet och erbjudas för alla.”

“Vi vill ge dig en upplevelse via syn, lukt och smak från mat till dryck. Naturligt, rättvist och miljövänligt det är LYX i en gemensam förpackning. Ren mat, ren framtid.”


text från restaurang T&K
Besök dem här: T&K
/Simon
 
 

One thought on “Restaurang T&K”

  1. Det låter ju helt suveränt…..det stället måste jag besöka när jag kommer till Östersund!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *