Träningsplanen för dagen var först ett A3 pass rullskidor med skytte. Vi körde 8*5min, ett ganska hårt pass. Men för mig gick det bra och jag kände mig pigg. Alltid skönt att känna sig pigg när man tränar. På eftermiddagen blev det ett hårt pass styrka med en del benövningar, chins, dips och såklart mage/rygg. Körde plankan men 10kg viktväst, det blir man stark utav 😉

Imorn är planen att köra 3 timmar löpning. Med en tanke på Lidingöloppet, tänkte köra några länge pass löpning nu för att sedan köra mer intervaller när det börjar närma sig. I och för sig så är det inte så lång kvar… 😉 Man lär ju spana in kartan och planera hur man ska lägga upp loppet. Det kan man gör här:vhttp://gainomax.com/lopning-karta/

Igår när jag och KJ sprang lyckades vi knapra ihop 25km. Då kändes det faktiskt en del i benen och då har man 5km kvar av Lidingöloppet… så hur ska detta sluta egentligen? 😉

/ S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *