Igår startade säsongen första tävlingar. Ett sprintrace och en masstart stod på programmet inför helgen och dessa tävlingar var även observationstävlingar för världscup och IBU-cup.

Gårdagens race var okej för mig. Dock osäker innan start med en sådär hälsa. Men åkningen visade vara bra, däremot drog jag på mig nån bom för mycket. 2 bom i ligg och 2 i stå. Dock var det ganska svårskjutet med byiga vindar och ingen i startfältet sköt fullt. I stå hade jag mycket vind att kämpa mot, men i ligg hade jag bra förhållanden och borde träffat åtminstone ett skott till. Men åkningen tog mig till en godkänd 7:e plats.  Magnus Jonsson vann före Fredrik Lindström. 

Idag slog stormen till och gjorde att tävlingen blev inställd då delar av byggnaderna runt skjutvallen hade blåst sönder. Bra eller dåligt, vet ej. Nu får man hoppas att 7:e platsen räcker för att få tävla internationell.

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *