I Söndags var det Scandic Cup/Sverige Cup uppe i Åsarna.

10km Fristil stod på programmet, en distans som brukar pass mig. Det gjorde det även denna gång. Slutplaceringen blev 6:a, efter att långt in i loppet legat och slagits om pallplatserna. Efter en tuff öppning så tappade jag lite på slutet av loppet, men jag brukar gilla att öppna hårt för att känna att man är med i loppet.

En 6:e plats innebar att jag var 4:e bästa svensk då resultatlistan tyvärr toppades av två norskar. En 4:e plats i Sverigecupen är jag nöjd med! Dock lite surt att det endast var 2 sekunder upp till pallen… Men det kändes bra under loppet och det var ett skönt besked att man är med trots en höst med för mycket sjukdomar. I och med det hoppas jag att formen kan spetsas ytterliggare till tävlingarna efter jul.

Resultat finns här: 10km Fristil

Denna vecka blir det mängdträning med lite längre skidpass och även ett å annat Bandypas 😉 Nästa vecka väntar ett läger med Team 2015/Juniorlandslaget uppe i Grönklitt, det ska bli kul!

JSM Boden 2008

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *