Det blir inte alltid som man tänkt sig. Ett klassiskt citat som är passande just nu. I söndags blev jag sjuk och fick åka hem från lägret i Dala-Järna. Tråkigt då både träningen, vädret och sparringen var bra. Förkylningen kom utan direkt förvarning, brukar annars känna ganska bra när jag börjar bli sjuk och det är dags att dra i handbromsen. Blev snorig och kände mig hängig till en början sedan kom även lite feber väl hemma i Idre. Kanske var det kroppen som ville säga ifrån, har blivit ganska mycket träning på slutet. Men samtidigt tycker jag att kroppen borde vänja sig med all träning efter alla dessa år.. 😉

Nu får jag ta tillfället i akt att träna skytte desto mer och fixa med lite andra småsaker. Idag har det blivit två skyttepass! Det är bra och skyttet går framåt. Dessutom har jag tagit mig tid att i alla fall börjat läsa en bok. Det var längesen man tog sig tid till det. Men boken är bra, lärorik och innehållande sjuka historier. Imponerande vad man egentligen kan göra med kroppen vad gäller tillvänjning av träning och kost osv… Coolt. #Rockigt.#Nuet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *