Skidlivet rullar på och nästa resa går mot Dala-Järna. Där SM i distans och masstart avgörs. Jag har försökt träna på en del de senaste dagarna. I helgen efter tävlingen blev det ytterligare ett pass på kvällen och på söndagen blev det dubbla A1 pass på ca 2 timmar. Måndagen bestod av ett A1 pass med skytte. Igår körde jag ett hårdare pass med intervaller. 4x4minuter + 4x1min. Kroppen kändes väl sådär, men hoppas formen kommer till helgen. Men tänker fokusera mycket på skyttet, vilket är viktigt för mig att få till i helgen. Under tisdagen hann jag även med ett pass styrka+löpning. Idag har jag bara kört ett A1 pass och ska nu ta det lungt fram till helgen. Dock kan det bli nån timme på skidor ändå imorn för att testa lite skidor. Skidor som jag slitit med i vallaboden under några timmar idag.. 🙂

/SH

Published with Blogger-droid v2.0.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *