Idag blev det ett fint SM-brons i stafett på hemmaplan i Lima. Tobias Arwidson, jag och comebackande Fredrik Karlsson körde i laget. Det var en ganska tight stafett och länge 3 lag som slog om medaljerna. För mig kändes det inte speciellt bra innan start, med tanke på förkylningen. Men när jag väl körde gick det bra och med en medalj som resultat, då får man vara nöjd! Har nu SM tecken från både längdskidor och skidskytte denna säsong. Vilket jag är nöjd med att jag lyckades upprepa från förra säsongen. Sen måste jag säga att jag är imponerad av mina lagkamrater, Tobbe visar vilken mästerskytt han är och Fredrik levererade som att han inte gjort något annat än tränat skidskytte de senaste 2 åren. Ruskigt bra gjort.

Nu går resan vidare mot Frankrike och MVM!

Published with Blogger-droid v2.0.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *