Igår kväll drog SM tävlingarna i Lima igång. Jag kände mig inte alls pigg under dagen, hade kanske till och med feber. Men jag drog en chansning och körde ändå. En chansning som resultatmässigt inte vart bra. Jag blev 10:a i loppet med skyttet 2-1. Slarvade bort en del tid i det liggande skyttet, då det klickade en gång och jag fick strula med extra skott. Men framför allt försvann mycket tid i spåret. Åkningen gick bra i ett varv, men sedan var krafterna slut och jag kände mig rätt matt. Det går inte att prestera om kroppen är på topp. Nu var den långt ifrån att vara på topp och jag var långt ifrån att åka så fort som jag kan.

Men tur nog så känns inte kroppen så mycket sämre idag, trots ett race från igår. Men jag hoppar jaktstarten idag och hoppas bli piggare till morgondagens staffeter. Dålig tajming som fan att bli sjuk…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *