Skidskyttesäsongen är nu till ända efter helgens SM-tävlingar i Östersund. För mig blev det en 7:e plats i sprinten. Med 2+2 bom i protokollet. Lindström vann före Bergman. Åkningen var okej men 4 bom är för mycket. Det krävs mer träff för att kunna slåss om pallplatser. Dock så är pallplatser inom räckhåll om man skulle skjuta bättre. Man blir lite frustrerad att man inte sätter skotten, men samtidigt kan man välja att se det positivt att man kan vara högre upp i listan “bara” genom att träffa något skott till. 

Efterföljande jaktstart gick inte lika bra skidåkningsmässigt men skyttet höll jag ihop skapligt med 3 bom(1 i vadera skjutning) fram till sista skjutning då jag drog på mig ytterligare 3 bom och tappade nån placering och åkte i mål som 10:a. 
C. Eriksson och jag synar snön efter incident inför liggande skyttet. 
Helgen avslutades med stafett. Tobbe Arwidson, jag och Jakob Börjesson körde för Lima. Iår slutade vi 5:a, ett okej resultat. Jakob åkte bra i “comebacken” men jag och Tobbe gjorde inga bra sträckor utan sköt rundor båda två. Det var inte förstörde såklart våra möjligheter till medalj.

Resultat från helgen här:

Till helgen kör jag fjälltopploppet och efter det är säsongen helt slut och avstampet mot nästa tar vid.
/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *