Igår var det racedags i IBU-cup igen. Sprint 10 km.

Mitt lopp slutade med en 25:e plats. Ett bra lopp. 1-0 i skytte och okej åkning. Helt nöjd är man sällan. Jag missade ett skott, sköt inte speciellt fort och har haft bättre åkfart tidigare under säsongen. Men det var det bästa resultatet på en officiell tävling sedan SM på rullskidor i Augusti. Så jag ska vara nöjd! Konkurrensen är hård och ryssarna är imponerande bra. Dem tog en trippel. Resultat här.

Förhållandena var bra och jag kände mig pigg under loppet. På andra varvet av tre kände jag mig fortfarande rätt fräsch och tänkte att nu har jag krafter kvar att göra ett riktigt bra slutvarv också. Efter fullt skytte i stå, så var de bara att allt man hade kvar. Dock blev jag stummare än jag någonsin varit och hade man haft en laktatmätare till hands hade nog blivit nytt mjölksyra-rekord.;) Staplade och med bedrövligt teknik tog jag mig i mål. Höll ihop åkfarten okej ändå och fick med mig ett resultat som gör efterföljande jaktstart spännande. En jaktstart som körs imorgon, lördag.

Idag har vi varit uppe på stadion och tränat i vanlig ordning. Skytte och därefter klassiskt skidåkning. Skyttepasset var det bästa jag någonsin har gjort, bara träffar och skidåkningen var legendarisk. Sol och vackra vyer. Nedan följer några bilder från i förrgår:

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

Fint va!?

/SH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *