Inför en säsong kan man inte förvänta sig att alla lopp ska gå bra. Söndagens lopp i Dala-Järna var ett som inte gick bra. Jag slutade på en 5:e plats. Loppet var dåligt rakt igenom, framför allt var det skyttet återigen som förstörde till största del. Dock kändes inte skidåkningen bra heller.

Men redan i onsdags kändes kroppen bättre. Riktigt pigg var den då jag körde ett lite kortare fartpass inför helgens Sverige cup i Ulricehamn. När jag tänker efter blir det blott mitt andra och tredje start i en Sverige cup  som senior i längd. Enda loppet jag kört tidigare i Sverige cup är i Östersund då det även var Skandinavisk cup. Då blev jag 11:a och jag satsar på att göra en liknande placering i helgen.

Startfältet är riktigt bra, men flera landslagsåkare på plats. Så det är kul och distanserna i helgen är Sprint i Fristil och 15 km Fristil.

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *