Sista deltävlingarna  i skidskyttets Sverigecup gick av stapeln i Sysslebäck. Masstart och sprint stod på programmet, de två roligaste distanserna enligt mig. Men helgen resultat blev inte så roliga och ganska långt ifrån vad jag tänkt mig. Masstarten slutade jag som 5:a med  ostabila 10bom. Det var inte bra och inte ens liggande skyttet fungerade. Men åkningen kändes okej. Söndagens sprint blev en tung historia. Tungt före och dessutom tung kropp tillsammans med dåliga skidor blev det inget bra lopp. Därtill sköt jag 3-1, vilket inte heller duger.. men nya tag gäller och fokus ligger nu på SM i Sollefteå!

Men roligt var i alla fall att helgens resultat räckte till en 2:a plats i total cupen! Det var bra! 🙂

Published with Blogger-droid v2.0.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *