Försäsongsträningen inför kommande säsong är fortfarande i startfasen. För mig har det gått lite knackigt med en förkylning som har spökat. Men har idag tagit upp träningen igen med ett pass rullskidor på fysikfronten. Skyttet störs inte av förkylning, utan genomförs varje dag.

Som rubriken antyder så skulle jag vilja rikta ett tack till de som stöttat mig under föregående säsong. Samarbetspartners/sponsorer och klubbar men även familj och vänner! Tack.

Men redan nu blickar jag framåt mot nästa säsong samt framtida säsonger. Målen är satta och även träningsplanen. Föregående säsong gav mersmak och jag tog några kliv framåt till att bli en bättre skidskytt. Inte så konstigt kanske, då det egentligen var den första säsongen jag varit skidskytt framför längdåkare. Första året med rejäl mängd skytteträning. Det känns bra inför kommande säsonger att jag fortfarande kan utveckla så mycket. Så det långsiktiga målet är givet, OS 2018.

Jag kommer under året nu tillhöra Skidskytteförbundets träningsgrupp som dem kallar “Team 2019” samt träna med det militära landslaget. Det är bra. Men viss besvikelse måste jag medge att jag känner att inte fått en plats i A-laget träningsgrupp. Det hade känns som ett naturligt steg framåt i rätt riktning för snabbare nå världstoppen. Med tanke på den nivån man tävlat på under vintern samt den utvecklingspotential som jag själv känner att jag har. Men trots besvikelse är det fortfarande jag själv som ska göra det stora jobbet. Så utöver verksamheten med team 2019 och militära laget, kommer jag försöka skaffa mig de förutsättningar jag saknar för att nå toppen.  Detta med hjälp av samarbetspartners och lite olika projekt. Nu ska allt vässas till ytterligare och de är 100% som gäller. Det är det krävs (vilket alla inte verkar förstå) för att kunna slå Fourcade med flera. Så håll utkik här! Ska för övrigt försöka “blogga”/uppdatera hemsidan ännu oftare.

Tack ännu en gång ni som stöttar mig!

Framåt, Uppåt!

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *