Hej,

Länge sen sist och skidskyttesäsongen är nu slut. Dock känns den inte helt avslutad, då jag missade säsongens sista tävlingar. SM i Sollefteå. Från drömform veckan innan SM till att dras med feber i 8 dagar och därtill 12 dagar utan fysisk aktivitet.

Kroppen var rätt sänkt, troligtvis var det influensa. Det tar både fysiskt och psykiskt att vara sjuk och stillasittande. Tacka vet ja de gånger man är frisk och kry. 12 dagar i en soffa var varken någon höjdare för form, rygg eller psyke. Mitt bästa tips till er alla är att vara fysiskt aktiva varje dag och ta hand om er kropp. Allt blir så mycket roligare med en pigg och hel kropp med energi, det är en investering!

Nu är jag tillbaka banan och i träning lagom till den så kallade viloperioden. Men jag känner att jag fått mitt “break” och ska försöka utnyttja den kanske bästa årstiden med skidåkning, förhoppningsvis på skare och på toppar.

Men som vanligt har man mer att göra än vad tiden räcker till. Men något effektivare nu efter ett intervallpass på löpband än då man hängde i soffan hela dagarna. Ytterligare en fördel med att vara fysiskt aktiv.

För att summera säsongen lite kort så är jag egentligen rätt nöjd med den fysiska biten och till största del även utvecklingen i skyttet. Dock är jag inte nöjd resultatmässigt. Jag har inte lyckats åkt bra och skjutit tillräckligt bra vid samma tillfälle. Att inte vara nöjd ger mig motivation, som jag tar med mig till kommande träning och tävlingssäsong.
Innan jag sätter punkt helt för denna säsong får man blicka tillbaka och utvärdera vad man ska ta med sig vidare och vad man kan göra bättre. Kanske en uppdatering om detta.

Samtidigt vill jag passa på att tacka alla mina samarbetspartners!!! Guld värda!

En anledning till att bedriva den hemsidan(bloggen) är ju faktiskt att ge lite exponering till mina samarbetspartner. Men finns det något mer ni skulle veta om dem, fråga gärna. Man kan ju till exempel sitta och undra om Idre Fjäll kommer spara snö till nästa säsong? Vilka träningsmöjligheter som finns? Är det sommarens bästa lägerort? Eller var gör man bästa skarturen nu i vår???

Sist vill jag också passa på att tipsa om en hemsida där man snabbt kan få sin smartphone lagad om den skulle gå sönder. Till exempel om man tappar den i backen och mobilglaset spricker. Det händer ju rätt lätt att råka ut för en sådan olycka, det fick jag själv faktiskt erfara för någon dag sedan. Men en enkel åtgärd är att skicka smartphonen till Gigamex via brevlådan och sedan får tillbaka den lagad snabbt. Ett smidigt sätt, speciellt om man inte har en butik i närheten.

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *