Idag blev det återigen intervaller på rullbandet på vintersportcentrum då nån decimeter snö nu täcker vägarna här i Östersund.

Jag blandade intervallerna och körde 4 minuters intervaller och 2 minuters intervaller. Det blir fler kortare intervallpass nu, för att få upp lite tempo och mjölksyratålighet nu när säsongen börjar närma sig.

Det man gör fysiskt i träningsväg är viktigt. Men minst lika viktigt är återhämtning i form av sömn och kost. Jag är relativt bra på det, men kan bli bättre (vilket man kan bli på allt).

Angående kost så är det mer uppmärksammat än någonsin, både bland elitidrottare och motionärer. Vilket hälsotrenden bidragit till och allt fler besöker gym idag. Man kan göra väldigt mycket bra träning utan att behöva gå till gymmet och använda kroppen som motstånd. Men vill man bygga lite extra muskler och söka ny motivation kan jag tipsa om MMsport. MMsport som är en butik på internet med stort utbud. De har både träningsredskap, träningskläder, kosttillskott och även hälsokost. Så är man sugen på att spetsa till träningen ytterligare är det värt att besöka deras hemsida. Kanske genom ett träningsbälte ifall man ska lägga på lite extra vikt när man ska göra dips? Eller något kompressionsplagg för återhämtningen? Eller en Proteinshake för muskeluppbyggnaden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *