Ingen tävling planerad denna helg. Förmodligen inte nästa helg heller. Passar på att träna och slipa på formen till nästa race. Vad det nu blir. Oklart i dagsläget.

Idag körde jag ett A1 pass klassiskt på förmiddagen. Fint väder och fina spår. Det kan verkligen vara skönt att träna ibland. Tog emot något imorse då jag var rätt trött. Men så härligt när man kommer ut. Kan rekommendera alla att ta sig tid att att träna, speciellt skidor. Har man möjlighet borde man absolut göra det. Vad har man för motiv att sitta inne? Och alla har väl tid att vara ute i naturen en stund under helgen? Man investerar i sig själv och mår betydligt bättre av frisk luft och motion. Jag lovar! Självklart för många, men mindre självklart för andra.

Jag körde i ca 2 timmar, passade på att staka lite extra långt i uppförsbackarna. Lite extra träning för överkropp och det kan ju vara bra att kunna staka ifall man skulle behöva det i framtiden. Sedan tog jag även en jogg till gymmet på eftermiddagen för ett pass där. Mest mage och rygg som vanligt samt någon explosivare övning.

Fint vinterföre i Östersund.

Spåren i Spikbodarna var uppkörda.

Yoga ska tydligen vara bra. Testade nån typ av övning. Lättare än vad jag trodde, men många småmuskler får jobba för att stabilisera kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *