Träningsveckan har rullat på. Åter tillbaka till lite grundträning, efter 2 helger med tävlingar. En hel del distanspass men också ett tröskelpass 3 x 35 min på Idre Fjälls tävlingsslingor och igår 6x8minuters intervaller. Egentligen var jag också jäkligt sugen på Sverigecupen i längd. Då bland annat drömdistansen 20 km Fristil kördes i Idre i helgen.

Men jag får se till att träna på efter träningsplanen och koncentrera mig på skidskyttet. Det är ju trots allt det man håller på med och redan nästa vecka är det minst 3 race oavsett vart man kommer att tävla, internationellt eller nationellt

Nyhetssidor

Ett stort utbud av nyheter finns idag på internet. Efter att fått frågan vilka nyheter jag följer så är svaret att jag främst följer de stora nyhetssidorna med fokus på världshändelser, sport och ekonomi. Ett bra tips jag fått är denna sida. Nya nyhetssajter är alltid kul. Men jag följer också i stor omfattning de nyheter som finns inom skid-och skidskyttevärlden. Även så följer jag andra skidåkare och vänners träning-tävlingsvardag via deras hemsidor. Detta genom olika feeds och RSS-flöden. Ni kanske har sett kolumnen ”Friends” här på hemsidan, där senaste nytt från flera skid/skidskyttevänner finns. Håll utkik där ibland.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *