I söndags tilldelades Östersund VM 2019. Det blir perfekt och något att ta sikte mot. Att åka ett VM på hemmaplan vore mäktigt, då det är helt klart något att ha i tankarna redan nu 🙂

Igår kördes intervaller 5*9 minuter i Vallsundsbacken. Jag körde tillsammans med längdskidåkarna på universitetet. Kroppen var pigg och passet gick fint. Andra passet bestod sedan av två timmar löpning.

Dessvärre fick jag avbryta dagens pass med känningar i halsen. Trodde jag haft min kvot av förkylningar i sommar, men tydligen inte. Surt, segt och frustrerande då jag kände att träningen börjat flyta på igen. Något verkar inte vara som det ska i kroppen och immunförsvaret verkar inte vara på topp. Måste lista ut vad det är nu..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *