Nu var det 1 månad sen man rapporterade läget sist. Men det har varit en period med mycket av allt men samtidigt känns det nästan tvärtom, att man inte fått något vettigt gjort.

Det kan bero på att jag varit sjuk till och från i 2 veckor. Något har inte stämt och sjukdomen har tagit om då jag trott att jag var frisk. Men nu känns det som att man är på bättringsvägen efter att ha tränat ett riktigt pass idag. Under sjukdoms perioden har jag lyckat leverera en hemtenta med blandade resultat, får väl se om den går igenom… men det borde den med tanken på kursens tidigare nivå.

1 vecka kvar till premiären, men fortfarande många frågetecken. Både gällande snöläget och för mig och min hälsa. Tiden får utvisa hur det blir, det löser sig som man brukar säga.

Annars har jag bedrivet tiden med att träna skytte och jag träffar väl ibland också, trots att dimman för det mesta ligger tät över skyttestadion.

Nu framöver ska det bli gött att kunna träna på lite igen och man får väl hoppas att det kommer lite snö snart. Eller åtminstone lite sol. Eller så kanske man ska åka till solen. För vädret verkar det inte hända alltför mycket med och inte vardagen heller för den delen… 😉 Vore nice med ett äventyr eller två…. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *